KÖZÉRDEKŰ ÉS FONTOS INFORMÁCIÓK

Készült: 2016. szeptember 09. péntek Közzétéve: 2016. szeptember 09. péntek

Jövő héttől kérjük a Kedves Szülőket, hogy a bejáratig kísérjék csak gyermekeiket, ill. délután ott várják őket. Megértésüket köszönjük!

Mint azt tudják az iskolai ünneplő része az egyennyakkendő. Kérjük, akinek nincs, vásárolja meg a titkárságon. Ugyancsak kötelező a köpeny, ill. 1. 2. osztályban az egyenpóló, ezek is megvásárolhatók az iskolában. (Igény szerint a felsőbb évfolyamosok is vehetnek egyenpólót.)

Egy nagyon fontos dologban kérjük az Önök segítségét! A megfelelő telefonhasználatban. Már az első napokban ebből kellemetlenségek voltak. (Véleményünk szerint Önöknek sem jó, ha a gyermek munkaidőben azzal zavarja Önöket, hogy ki nézett rá csúnyán, hogy netalántán egyes lett a matek dolgozata stb. Ezeket meg lehet beszélni otthon nyugodt körülmények között.)
Reggel 8.00 óra előtt kapcsolják ki a gyerekek a telefont és tegyék a táskájukba, majd tanítás után kapcsolják be. (Az alsósok, különös tekintettel az 1. 2. osztályosok lehetőség szerint NE is hozzanak telefont!) Természetesen a felsőben, ha matek, fizika vagy kémia órán szükséges a számoláshoz – bár ehhez jobb lenne a számológép – és a pedagógus megengedte, használható.
Amennyiben valaki órán, szünetben használja, elvesszük és csak a szülőnek adjuk vissza! Kérjük a megértésüket, támogatásukat!

Hitélet:

 • Az osztálymisék rendje a faliújságra, ill. a honlapra is mindig felkerül, tehát onnan nyomon követhető.
 • Az első vasárnap szép számmal jelen voltak az 1. és 2. osztályosok. Külön köszönet azoknak a szülőknek, akik maguk is részt vettek a szentmisén. Tegyék ezt máskor is! Buzdítjuk a többieket is erre. Zoli bácsi már kiosztotta a misenaplókat, melyet a MISE VÉGÉN írunk alá.
 • Aki felolvas lehetőség szerint időben – 9:45 – érkezzen meg a templomba!


 
Étkezéssel kapcsolatos:

 • Kérjük az étkezést – lehetőség szerint – időben fizessék, figyelembe véve a befizetési napokat!
  A gyermek hiányzása esetén, az 575-850, 371-049 telefonon vagy személyesen szíveskedjenek lemondani (akkor is, ha valaki ingyen étkezik)!
 • Felsős ebédesek csak ebédjegy ellenében étkezhetnek.
 • Az étlap megtalálható az iskola honlapján, valamint a portán is kifüggesztésre kerül.
 • A szakkörök és egyéb elfoglaltságok beindulása után a bejáratnál kifüggesztjük az ebédelés rendjét.


Napközi:

 • A szakkörök, délutáni elfoglaltságok indulásával nem biztos, hogy 16 óráig, - aki előbb elmegy pedig pláne – elkészítik minden leckéjüket a gyermekek, ezért az otthoni tanulás, de legalább rákérdezés - Készen van-e minden? – szükséges.
 • Nagy segítség lenne számunkra a rendszeresség! (Nem naponta változtatni a hazamenetel időpontját.)
 • Az üzenőbe feltétlenül írják be, ha egyedül, ha előbb stb. kell elengedni a gyermeket!


Szakkörök, egyéb elfoglaltságok:

 • SNI-s, BTM-s, gyógytesis tanulóink számára biztosítjuk a megfelelő fejlesztéseket. (Sajnos sok esetben 0. vagy 7. 8. óra, de higgyék el nagyon nehéz beosztani figyelembe véve mindent. Mi is tudjuk, hogy ez nagyon megterhelő, de …) Ezeken az órákon kötelező részt venni a gyermeknek.
 • Az idei tanévben is sokféle szakkör lesz alsósoknak, felsősöknek egyaránt, ezek jövő héttől indulnak. Kérjük a megfelelő aláhúzni és hétfőre visszaküldeni! Segítségüket köszönjük!


Szülői értekezletek, fogadóóra:

Az alsósoknak szeptember 27-én, kedden 16.30-17.30-ig, majd utána 18.30-ig fogadóóra.

A felsősöknek szeptember 29-én, csütörtökön lesz ugyancsak 16.30-17.30-ig, majd utána 18.30-ig fogadóóra.

Találatok: 6357