A gazdasági irodánk telefonszáma megváltozott: +3620-223-0432

Új munkarend bevezetése

Készült: 2020. március 17. kedd Közzétéve: 2020. március 17. kedd

Tisztelt Szülők, kedves Diákok!

A veszélyhelyzet kihirdetéséről szóló 40/2020. (III. 11.) Korm. rendeletre, valamint „A koronavírus miatti új munkarend bevezetéséről a köznevelési és szakképzési intézményekben” című 1102/2020 (III. 14.) Korm. határozatra hivatkozva 2020. 03. 16.-ától intézményeinkben bevezetésre kerül a tantermen kívüli, digitális munkarend, melynek során a tanulók az iskolát kivételes esetektől eltekintve nem látogathatják!
2020.03.16-án hétfőn intézményünkben tantestületi értekezletet tartunk, melyen minden kolléga megkapja a megfelelő informatikai hátteret, hogy minőségileg is maximálisan tudja ellátni az új feladatot. Amennyiben nem állnak rendelkezésre az otthon tanuláshoz szükséges feltételek, kérem, mielőbb vegyék fel a kapcsolatot az osztályfőnökökkel!

A gyermekétkeztetéssel kapcsolatos igényeket az iskolatitkár 2020.03.16.-án hétfőn felméri, majd fenntartónk az igények ismeretében intézkedik.

Kérjük a kedves Szülőket, kísérjék figyelemmel az intézmény facebook felületein megjelenő információkat, továbbá legyenek napi kapcsolatban az osztályfőnökökkel!

A jelenlegi helyzetben nagyon fontos, hogy mindenki nyugodt maradjon, tartsa be a kapott utasításokat, javaslatokat, hiszen mind a szülőknek, mind a pedagógusoknak, mind a tanulóknak elemi érdeke, hogy a tanévet sikeresen zárjuk. Ehhez elengedhetetlen az együttműködés, az összeszedettség, a komoly hozzáállás, az alkalmazkodóképesség és a türelem minden fél részéről, ezért kérem a szülőket, hogy a továbbiakban még nagyobb figyelemmel kövessék gyermekük tanulmányait, hiszen most nem csak a délutáni házi feladatok ellátásának felelőssége, hanem a délelőtti munka felelősségének egy része is Önöket terheli!

Megértésüket és együttműködésüket megköszönöm!
Darkóné Antalóczy Zsuzsa int.vez.

Találatok: 1293