A gazdasági irodánk telefonszáma megváltozott: +3620-223-0432

2014/2015 évi tanév I. félév értékelése

Készült: 2015. január 26. hétfő Közzétéve: 2015. január 26. hétfő

Az I. félév véget ért. Kinek nagyobb, kinek kisebb sikerrel. A bizonyítványok kézhezvételekor vegyék számba gyermekeik képességeit, szorgalmát és e szerint dicsérjenek, esetleg dorgáljanak!
A tanulás mellett – egyházi iskola lévén – fontos lenne a szentmiséken való részvétel is. Szomorúan tapasztaltuk, hogy van üres misenapló, miközben dicséretes 20 fölötti aláírású is. Az külön öröm számunkra, ahol a szülők nemcsak a templom ajtóig kísérik gyermeküket, hanem ők maguk is részt vesznek a szentmisén, példát mutatva ezzel. Köszönet nekik!
Az I. félév tapasztalatainak, kiértékelése után gyermekeik eredményes segítéséhez kitartást, türelmet kívánunk a II. félévre.

Néhány fontos információ:

  • Január hónapban a pénteki du-i program korcsolyázás.
  • A szülői értekezletek időpontja február 2-tól folyamatosan február 6-áig. Kérjük Önöket, hogy aktív részvételükkel támogassák kollégáinkat!
  • A farsangi bál február 13-án lesz. (a részletekről később adunk tájékoztatást)
  • Február 17-én, kedden 17.00 órakor Lendvai Zoltán atya „gördeszkás” böjtindító előadása lesz az iskolában.
  • Az iskola aulájában kihelyezésre került a használt elemgyűjtő. Kérjük, küldjék be kimerült elemeiket, hogy az a megfelelő helyre kerüljön! 

 

Közeleg az adóbevallás ideje. Szeretnénk kérni Önöket, hogy továbbra is támogassák alapítványunkat és az egyházat, hisz az 1 %-ból befolyt összeget gyermekeikre, tanulóinkra fordítjuk. Köszönet érte!

Nebuló Alapítvány adószáma: 18915813-1-19
Magyar Katolikus Egyház technikai száma: 0011

Kívánunk Önöknek, tanulóinknak, nekünk sikeres II. félévet!

Tisztelettel:
Fodor Balázs (lelki igazgató)
Juhosné Vavró Zsuzsanna (intézményvezető)

Találatok: 2074