A gazdasági irodánk telefonszáma megváltozott: +3620-223-0432

Januári tájékoztató

Készült: 2016. január 06. szerda Közzétéve: 2016. január 06. szerda

Tisztelt Szülők!


„Köszönjük Néked, örök Isten,
Hogy egy új évvel megáldottál,
Hogy szolgálhat a lelkünk Néked
S megláthatunk a csillagoknál…”

Kívánok mindannyiunknak jó egészséget, békességet, gyermekükben sok örömet az új esztendőre!

  • Január 6-án, szerdán, Vízkereszt ünnepén iskolamise lesz 8 órai kezdettel. (A hideg miatt melegen öltözzenek a gyerekek, vonatkozik ez a vasárnapi misékre is.)
    A mise után rövidített órák lesznek (Minden óra meg lesz tartva, az 5. óra így 12.25-kor, a 6. óra 13.20-kor, a 7. óra pedig 14.05-kor ér véget.)
  • Szeretnénk jelezni, hogy január 4-től a felsős angol szakkör (Marcsi néni távolléte miatt) szünetel, a kosárlabda, asztalitenisz, kézilabda, fitness, felsős foci, elsősegélynyújtó, tollaslabda, főzőcske, a tisztasági szakkörök pedig egyelőre véget értek.
    A többi szakkör alsós angol, matematika, sportkör, rajz és német, felsős rajz, informatika, magyar és matematika előkészítő, csecsemőgondozó valamint az énekkar tovább működik a szokott időben!
  • Mint ahogy ezt már több levelünkben írtuk a farsangi bál február 5-én, az SzM bál pedig február 6-án lesz. Ezzel kapcsolatos megbeszélése a Szülői Közösségnek január 14-én, csütörtökön 17 órakor lesz.
  • A most péntek délutáni program 14.30-tól 15.15-ig természetismereti előadás a madáretetésről, a téli állatgondozásról játékos formában.
  • A jövő héttől péntekenként ( január 15. 22. 29. ) korcsolyázni mennénk. Egy alkalom, akinek korcsolyája van 300 Ft., akinek nincs annak 400 Ft. Jelentkezni és fizetni legkésőbb előtte csütörtökig lehet!
  • A félév hátralévő (3 hét) részére (persze azután is) sok sikert, minél több és jobb jegyet kívánok!

Tisztelettel: 
Juhosné Vavró Zsuzsanna
intézményvezető

Találatok: 1066