A gazdasági irodánk telefonszáma megváltozott: +3620-223-0432

Február eleji értesítő

Készült: 2016. január 29. péntek Közzétéve: 2016. január 29. péntek

Tisztelt Szülők!

• Bízunk benne, hogy a félévi értesítők hazakerültek, azt gyermekükkel együtt kiértékelték, levonták a megfelelő következtetéseket. (Ki dicséretben, ki pedig kisebb dorgálásban részesítette gyermekét.) A második félévhez kitartást, jó munkát és természetesen jó egészséget kívánunk.
Február 2-án, kedden Gyertyaszentelő Boldogasszony ünnepén iskolamise lesz 13:00 órakor. Az alsósok szentmise előtt, a felsősök szentmise után ebédelnek. (Aki nem ebédes ill. alsós és nem napközis a templomból hazamehet.)
Február 4-én rövidített órákat tartunk,(minden óra meg lesz tartva) mivel 14:00 órától nevelési értekezlet lesz. Tanulószoba és napközi nem lesz. Természetesen igény szerint felügyeletet biztosítunk, ezt kérjük jelezzék az osztályfőnököknek.
• A jövő hét végén tartandó farsangra természetesen a szülők jöhetnek. Az alsósok számára 14:00 órától kezdődne a jelmezes felvonulás. Hétfőtől már vásárolható tombolajegy (óraközi szünetekben), 100 Ft/db. 
• A múlt héten hazaküldött lapokat várnánk vissza minden tanulótól a farsangra vonatkozóan, 400 Ft-tal vagy a süteménykészítés vállalásával.
A felső tagozatos diákok szüleitől pedig a tankönyvigényléshez szükséges lapokat is várjuk - ha indokolt - az ingyenesség igazolásához szükséges irattal együtt.(Alsósoknak ezzel nem kell foglalkozni.)
• Az SzK báljára várnánk Kedves Szüleinket, ismerőseiket, vagy amennyiben nem tudnak részt venni, pártolójegy vásárlásával támogassák iskolánk Alapítványát.

Mindezek sikeres lebonyolításához kérjük és várjuk együttműködésüket és segítségüket, melyet előre is köszönünk.

Tisztelettel: Juhosné Vavró Zsuzsanna

Találatok: 1114