A gazdasági irodánk telefonszáma megváltozott: +3620-223-0432

Szűrő

Nepomuki Iskola Jótékonysági Bál

Májusi Tájékoztató

Szeretettel és tisztelettel köszöntjük az Édesanyákat, Nagymamákat, akik nélkül nem boldogulnánk mi sem itt az iskolában.
Odaadó törődésüknek, figyelmüknek köszönhetően haladunk előre közös dolgainkban! Jó Isten áldása legyen velük!

Néhány fontos tudnivaló az elkövetkezendő időszakra:

  • Tisztelettel kérjük azokat, akik tehetik adójuk 1 %-val támogassák iskolánk alapítványát! Nebuló Alapítvány adószáma: 18915813-1-19 Előre is köszönjük!
  • Május 13-án, szombaton Veszprémbe megyünk a Gizella-napi ünnepségre, mely szentmisével kezdődik, utána ebéd, majd a gyerekeknek érdekes program, kb. 15 órakor műsor a Bazilikában, utána pedig az Óváros téren a vásári forgatag megtekintése. Van még néhány hely, lehet jelentkezni, akár szülőknek is! Jelentkezni az igazgató néninél, ill. az igazgató-helyettes néninél jövő hét keddig, május 9-ig.
  • Május 14-én, vasárnap a 10 órai szentmisén lesz 3. osztályos katolikus tanulóink első áldozása. Ez az ünnep mindannyiunk számára fontos, tehát kérjük Önöket, aki teheti, jöjjön!
  • A Nepomuki Napok két olyan eseményére hívnánk fel figyelmüket, melynek sikere az Önök aktív közreműködésén, támogatásán fog múlni.
    Május 18-án, csütörtökön 16 órakor a Gála a Kultúrházban, ill. május 19-én a Nepomuki Bál a Várban. A bál sztárvendége Vastag Csaba lesz, aki fellépti díjáról lemondva támogatja az iskolát, ezáltal a gyerekeket. A 19 órakor kezdődő bálra belépőket egyebek mellett az iskolában és a városban több helyszínen lehet vásárolni. (A belépő vacsorával 3500 Ft, vacsora nélkül 2800 Ft.)
    Aki teheti, jöjjön! Amellett, hogy jól érezzük magunkat, támogatjuk az iskolai játszótér rekonstrukcióját! Előre is köszönjük!
    (Kérjük, jegyvásárlási szándékukat mihamarabb szíveskedjenek jelezni!)

A hátralévő néhány héten sok-sok munka, program, verseny vár még ránk!

Kérem Önöket, hogy megértéssel legyenek irányunkba egy-egy elmulasztott vagy megkésett üzenet miatt, hogy mikor, hol kellene lennie a gyerekeknek! Elnézést az esetleges kellemetlenségekért, de …

Jó munkát, jó kedvet, kitartást erre a rövid időre!

Színház - Koppélia

A Koppélia címmel bemutatásra kerülő táncjáték Hoffmann és Misa vándorszínházának bemutatásával indul, melynek árnyakból, bábukból álló társulata arra készül, hogy eljátssza a legszebb mesét, melyet a lélek erejéről valaha is írtak.

Hogy hogyan kelt életre Koppéliusz bábuja, és hogyan képes a szeretet jóvá változtatni a rosszat. A szórólap ráadásként sok-sok harangvirágot, csodaszép muzsikát, elragadó mozdulatokat, tükröket, nagyharangot, maszkokat és nem várt apró örömöket ígér nézőinek.

Az előadás kezdete: 2016. május 31. 15 óra

Jegyek 2.000 forintért kaphatóak. Jelentkezni az osztályfőnököknél csütörtökig lehet!

Gyereknap

Sportnap

Közös éneklés a Szülőkkel

NEPOMUKI NAPOK

Figyelem! Figyelem! Figyelem!

NEPOMUKI NAPOK

Május 8-14


- Május 8. vasárnap 10 óra Elsőáldozás

- Május 9. hétfő

14:00 Alsó Sudoku bajnokság - Felső Logikai verseny

14:30 Ki mit tud?

- Május 10. kedd

14:00 Alsó Aszfaltrajzverseny - Felső Idegen nyelvi vetélkedő

14: 30 Tréfás vetélkedő

- Május 11. szerda

14:00 Peonza verseny kicsiknek és nagyoknak

14:30 Alsó Sportverseny - Felső Irodalmi teadélután

 - Május 12. csütörtök 16:30 Ünnepi gála

Minden érdeklődőt várunk! (A nem szereplő diákokat és szüleiket is!)

- Május 13. péntek 8:00 órától Sportnap. 8-10 óra között közös program. (10 órától választás alapján ki-ki gyalogtúrázni, íjászkodni, kerékpározni - ide csak jó műszaki állapotú biciklivel és kerékpáros sisakkal lehet jelentkezni - stb. megy majd.)

- Május 14. szombat 15:00 Bérmálás

Nepomuki Gála 2016

Iskolánk idén is megrendezi a hagyományos Nepomuki Gálát, melyre minden érdeklődőt szeretettel hívunk és várunk.

A gálaműsor időpontja: 2016. május 12. 16:30

Helyszín: Jószerencsét Művelődési Ház.