A gazdasági irodánk telefonszáma megváltozott: +3620-223-0432

Novemberi programok

Készült: 2016. október 28. péntek Közzétéve: 2016. október 28. péntek

Tisztelt Szülők!

Az őszi szünetre jó pihenést és gyermekeikkel tartalmas együttlétet kívánunk Önöknek!

A szünetről visszaérkezve a következő programjainkra hívjuk és várjuk diákjaink mellett szüleinket is.
November 10-én, csütörtökön 13 órától Szász Emese olimpiai bajnok lesz a vendégünk. A közönségtalálkozóra minden érdeklődőt várunk!  (Helyszín tornaterem)

November 11-én, pénteken 14.30-tól Márton napi vigadalomra kerül sor az iskolában.
Kézműveskedés, libalakoma, lampionos felvonulás várja a résztvevőket. Szívesen látjuk a nagycsoportos óvodásokat is – különösen a testvéreket- és persze szüleinket.

November 15-én, kedden tanítás nélküli munkanap keretében „Egy nap a biztonságért” c. megyei program részesei lehetünk.

A novemberi étkezés befizetés az alábbiak szerint alakul: november 14-én, ill. a pótbefizetés 21-én, hétfőn lesz. Kérem, szíveskedjenek figyelemmel kísérni a befizetési napokat!

A sok program mellett természetesen a tanulás is fontos lenne, melyhez azonban elengedhetetlen gyermekeink pozitív hozzáállása, lelkesedése. Sajnos többeknél rendszeres probléma a felszerelés és házi feladat hiánya. Ezen jó lenne változtatni!

Dicséret azoknak a gyerekeknek, akik rendszeresen járnak templomba, azoknak a szülőknek, nagyszülőknek pedig még nagyobb dicséret, akik maguk is eljönnek gyermekükkel szentmisére, rózsafüzérre. Az Önök támogatása, mint ahogy az iskolai előmenetelben a lelki élet terén is nagyon fontos.

Bízva ebben a jó Isten áldását kérve mindannyiunk munkájára!

Találatok: 1535