A gazdasági irodánk telefonszáma megváltozott: +3620-223-0432

Februári tájékoztató

Készült: 2017. február 14. kedd Közzétéve: 2017. február 14. kedd

Néhány fontos információ az elkövetkezendő hetek programjairól:

 • Február 17., péntek a gyermekek farsangja. Jövő héten már árulják a gyerekek a tombolát (100 Ft/db) lehet hozni pénzt! (Aki még nem küldte vissza a papírt kérjük, hétfőre legkésőbb tegye meg! Köszönjük!)
 • Február 18., szombat Szülői Közösség bálja. Vacsora és pártolójegyek vásárolhatók az iskolában és Kámánné Rózsikánál, ill. Sári Erikánál.
  Aki nem tud eljönni, vagy nem szeret bálozni, kérjük, támogatójegy vásárlásával – 500 Ft – járuljon hozzá a bevételhez, melyet természetesen a gyerekekre költünk majd. Ezt is köszönjük!
 • Szívesen fogadunk mindkét rendezvényünkre tárgyi és egyéb felajánlásokat ill. süteményt, melyeket legkésőbb február 17-ig (péntek) délig szíveskedjenek behozni! Mindezeket nagyon köszönjük!
 • Február 21-én, kedden a Felső tagozaton, február 22-én, szerdán az Alsó tagozaton lesz Nyílt nap. Ezen a napon szeretettel várjuk a Kedves Szülőket a tanórákon.
 • Február 24-én, pénteken 14 órától Ősi Attila paleontológus tart előadást Dinoszaurusz kutatás a Bakonyban címmel. Várunk minden érdeklődőt, kicsit és nagyot egyaránt!
 • Felhívjuk a figyelmet arra, hogy ebben a hónapban az étkezés befizetése 15-én, szerdán, a pótbefizetés pedig 22-én, szerdán lesz!
 • Hamarosan itt az elsős beiratkozás. Várjuk a nagycsoportos óvodásokat és szüleiket február 13-án, hétfőn 8.00 ill. 9.00 órától bemutató óráinkra, ahol megismerkedhetnek a leendő elsős tanító nénikkel.

  Február 23-ától, csütörtökönként 16 órától iskola előkészítő foglalkozásokat tartunk.
  Azon családokat, akik kisebb gyermeküket is ide íratják 1. osztályba támogatni szeretnénk azzal, hogy részükre a taneszköz csomagot (füzetek, festék, zsírkréta, … stb.) megvásárolja az iskola. Ezzel is kifejezve köszönetünket, hogy továbbra is bíznak bennünk!
  Jó munkát, jó tanulást kívánok!
Találatok: 1385