A gazdasági irodánk telefonszáma megváltozott: +3620-223-0432

Digitális oktatás

Készült: 2020. március 17. kedd Közzétéve: 2020. március 17. kedd
Tisztelt Szülők! Kedves Tanulók!
 
2020.03.16-án hosszú és alapos értekezlet után a következőket döntötte tantestületünk:
- A házi feladatokat, házi dolgozatokat a mozanaplón keresztül kapják meg tanulók és szüleik egy időben, így a szülők pontosan tudják követni, hogy gyermekük melyik pedagógustól, milyen feladatokat kapott. A feladatokat a pedagógusok minden esetben órára, percre pontos beadási határidővel látják el. Amennyiben a határidőt a tanulók nem tartják be, hiányzást jelölnek be a pedagógusok, melyet a szülőnek pont úgy kell majd igazolni, mintha iskolába járna a gyermek.
Ehhez a feladatkiküldéshez kérjük, hogy minden szülő és tanuló számára gmail címet csináljanak és adják meg az osztályfőnököknek, mert ez az e-mail platform képes nagyobb csatolmányok továbbítására, valamint drive szolgáltatással is bír.
- A tanulóknak legalább hetente egyszer skype-on is be kell jelentkezniük pedagógusaiknál és videós "kontakt" órán is részt kell venniük. Erre lesz egy táblázat, amiben szerepel, hogy melyik osztálynak, melyik pedagógusnál, mikor kell bejelentkeznie. Erre is vonatkozik, hogy ha a tanuló nem ül a megadott időpontban a gép előtt, hiányzásként fog megjelenni a mozanaplóban, amit pont úgy kell igazolnia a szülőnek, mintha iskolába járna a gyermek. Ehhez minden tanuló számára telepíteni kell a skype programot akár a számítógépére, táblagépére, telefonjára.
- Pedagógusaink rugalmas munkaidőben dolgoznak, ettől függetlenül kérjük, hogy - hacsak nem elengedhetetlen - munkanapokon, 8-16 óra között keressék őket. Ebben az időben viszont kötelességük mindenféle elektronikus módon elérhetőnek lenniük. Bízom benne, hogy a kedves szülők valóban csak fontos ügyben keresik őket, hiszen a pedagógusok munkaidejükben első sorban az Önök gyermekeinek házi feladatait, házi dolgozatait javítják, valamint online módon kiközvetíthető feladatok összeállításán dolgoznak.
- A fejlesztő órákra járó tanulókkal Mátyásné Kórádi Anikó és Józsi Anna Ildikó külön fogja felvenni a kapcsolatot, és egyeztetni a fejlesztésről.
- A pedagógusok a házi feladatokat, házi dolgozatokat osztályozzák, melyek szintén bekerülnek a mozanaplóba, tehát az év végi jegyek kialakításába beleszámítanak!
- Az írásbeli anyagok kiküldése 2020. március 18-án kezdődnek meg, a skype kontakt órák 2020. március 23-tól indulnak.
Kedves Szülők! A kialakult helyzet időtartamáról egyelőre fogalmunk sincs. Ezért kérem, vegyék nagyon komolyan, hiszen gyermekük év végi jegye is függhet az otthoni munkától.
Kérem tudatosítsák gyermekeikben, hogy ez az időszak nem előrehozott nyári szünet, hanem nagyon is komoly, érett, felelős gondolkodást igénylő időszak!
 
Együttműködésüket, felelős hozzáállásukat előre is nagyon köszönöm! Darkóné Antalóczy Zsuzsa int.vez.
Találatok: 1289