A gazdasági irodánk telefonszáma megváltozott: +3620-223-0432

Cikkek

Szűrő

Ünnep, Őszi szünet

Az őszi szünetre, mely – október 23-ától november 1-jéig tart – elég hosszú lesz az idén, kívánunk jó pihenést, tartalmas együttlétet gyermekeikkel.

  • Okt. 22-én, csütörtökön reggel 8-kor tartjuk megemlékezésünket nemzeti ünnepünk alkalmából. Mindenkinek ünneplő ruha kötelező!

Ezen a napon rövidített órákkal tanítunk. (Minden óra, 1. is! meglesz tartva!)

  • Az elmúlt néhány vasárnapon örömmel tapasztaltuk, hogy többen voltak templomban – külön öröm, hogy szülők is részt vesznek a szentmiséken-.

Továbbra is arra kérjük Önöket, hogy az osztálymisékre mindenképpen, de egyébként is engedjék, küldjék gyermekeiket! Most vasárnap (október 25.) ugyan nincs osztálymise, de ettől még lehet jönni templomba!

  • Gesztenyét a szünet után már nem lehet hozni, mert az őszi szünetben elszállítják.

  • A köpenyek elkészültek. A szünet után lehet bejönni és vásárolni!

  • November 9-én, hétfőn az alsósokkal, november 16-án, (szintén hétfőn) a felsősökkel mennénk uszodába Székesfehérvárra. Az iskolából indulnánk 14.15-kor (természetesen, akinek 7 órája van az is eljöhet) és kb. 17 óra körül érünk haza.

Jelentkezni az 1.300 Ft befizetésével lehet az alsósoknak november 5-ig, a felsősöknek november 11-ig a titkárságon (nem az osztályfőnöknél)!

 Még egyszer jó pihenést, kellemes időtöltést kívánunk a szünetre!

Sportnap, Őszi szünet

A múlt heti Sportnappal kapcsolatban szeretnénk köszönetet mondani azoknak a szülőknek, akik akár délelőtt, akár délután jöttek és sportoltak gyermekükkel, velünk. (Talán még jól is esett mindannyiunknak!)

Egyben sajnáljuk, hogy délután tanítványaink részéről olyan csekély volt az érdeklődés.

Talán a múltkori levelünknek köszönhetően, de az elmúlt két vasárnapon szép számban vettek részt a gyerekek, és ami még örömtelibb a Kedves Szülők is a szentmisén!

Október a Szűzanya hónapja. Ilyenkor a templomban hétköznapokon du. 5-kor rózsafüzért imádkozunk. Kérjük, tegyék lehetővé, hogy az osztályfőnökökkel egyeztetett időpontban gyermekük eljöhessen! 

Az őszi szünet 2015. október 26-30-ig tart. A szünet idejére, amennyiben legalább 10 fő igényli, felügyeletet biztosítunk reggel 7.00 és du. 16.00 óra között.