A gazdasági irodánk telefonszáma megváltozott: +3620-223-0432

Cikkek

Szűrő

Programok június hónapra

Tisztelt Szülők!

  • Jún. 11-én, csütörtökön 16.00-kor a jelenlegi szolgáltató a törvényben előírt szept. 1-jével bevezetésre kerülő új menzaprogramról tart tájékoztatást és kóstolót. Várunk minden érdeklődőt!
  • Jún. 12-én, pénteken Év végi mise lesz 11.00-kor. Ezt követően a hazajárósok elmehetnek, az ebédesek, napközisek visszajönnek az iskolába. Ezen a napon NINCS napközi (értekezlet miatt).
  • Jún. 13-án, szombaton munkanap lesz, 8.00-ra kell jönni a 8. osztályosok ballagása lesz, mely a többieknek is ünnep, éppen ezért MINDENKI ( 8. osztályosok is!) iskolai ünneplőben – fehér blúz/ing, sötét szoknya/nadrág és iskolai nyakkendőben – jelenjen meg! Az ünnepség kb. 12.30-ig tart. ezen a napon ebéd, napközi NEM lesz.
  • Jún. 15-én, hétfőn az utolsó tanítási napon, van aki Mariazellbe, van aki Tihanyba kirándul( részleteket az érintettekkel tudatjuk), a többiek pedig sportprogramokon vesznek részt az iskolában. Napközi igény szerint van.
  • Tanévzáró ünnepségünket jún. 18-án, 17.00 órakor tartjuk.
  • Jún. 15-19 között reggel fél 7 és du. 16.00 között napközis felügyeletet biztosítunk. Minden nap más – más program várja a gyerekeket.
  • jún. 15. jún. 16. jún. 17. jún. 18. jún. 19. nem kérek - hétfő kedd szerda csütörtök péntek - ( Jún. 10-ei befizetéskor kérem jelezzék!) Valamint idén is lehetőség lesz a városi napközis táborban részt venni jún. 29-aug. 7. között. Erről szívesen küldünk tájékoztatót, aki igényli.

 

Bár ez a tanév még véget sem ért, de mi már gondolnánk a jövőre. Előzetesen tájékozódnánk a napközis igényekről. Ezzel kapcsolatban némi változás lesz az idei tanévhez képest:
- Aki napközit igényel nem járhat el ebédelni máshova!
-Ha valaki hiányzik, az első nap éthordóban elviheti az ételt. Második naptól a szülő köteles lemondani, ha ezt nem teszi meg a teljes térítési díj a szülőt terheli. Ez vonatkozik a teljes, 50%, valamint az ingyenesen étkező tanulókra is. (reggeli+ebéd+uzsonna:840ft./nap, ebéd:590ft./nap).
(Mindezeket a 2015.évi költségvetési törvény szabályozza.)

 

Előre is köszönjük támogató együttműködésüket!

Tisztelettel: Juhosné Vavró Zsuzsanna
intézményvezető