A gazdasági irodánk telefonszáma megváltozott: +3620-223-0432

Cikkek

Szűrő

Február eleji értesítő

Tisztelt Szülők!

• Bízunk benne, hogy a félévi értesítők hazakerültek, azt gyermekükkel együtt kiértékelték, levonták a megfelelő következtetéseket. (Ki dicséretben, ki pedig kisebb dorgálásban részesítette gyermekét.) A második félévhez kitartást, jó munkát és természetesen jó egészséget kívánunk.
Február 2-án, kedden Gyertyaszentelő Boldogasszony ünnepén iskolamise lesz 13:00 órakor. Az alsósok szentmise előtt, a felsősök szentmise után ebédelnek. (Aki nem ebédes ill. alsós és nem napközis a templomból hazamehet.)
Február 4-én rövidített órákat tartunk,(minden óra meg lesz tartva) mivel 14:00 órától nevelési értekezlet lesz. Tanulószoba és napközi nem lesz. Természetesen igény szerint felügyeletet biztosítunk, ezt kérjük jelezzék az osztályfőnököknek.
• A jövő hét végén tartandó farsangra természetesen a szülők jöhetnek. Az alsósok számára 14:00 órától kezdődne a jelmezes felvonulás. Hétfőtől már vásárolható tombolajegy (óraközi szünetekben), 100 Ft/db. 
• A múlt héten hazaküldött lapokat várnánk vissza minden tanulótól a farsangra vonatkozóan, 400 Ft-tal vagy a süteménykészítés vállalásával.
A felső tagozatos diákok szüleitől pedig a tankönyvigényléshez szükséges lapokat is várjuk - ha indokolt - az ingyenesség igazolásához szükséges irattal együtt.(Alsósoknak ezzel nem kell foglalkozni.)
• Az SzK báljára várnánk Kedves Szüleinket, ismerőseiket, vagy amennyiben nem tudnak részt venni, pártolójegy vásárlásával támogassák iskolánk Alapítványát.

Mindezek sikeres lebonyolításához kérjük és várjuk együttműködésüket és segítségüket, melyet előre is köszönünk.

Tisztelettel: Juhosné Vavró Zsuzsanna

Nepomuki Bál

Tisztelettel hívjuk és várjuk Önöket, ismerőseiket, barátaikat az iskola Szülői Közösségének báljára február 6-án, szombaton 19 órától a Kastélydomb Étterembe.

Jegyeket pártoló 500 Ft
belépő 1.500 Ft Kámán Gézáné SzK elnöknél,
belépő + vacsora 3.000 Ft
Sáriné Erikánál valamint az iskolában lehet vásárolni.

3 féle menüből lehet választani:

A: Baconnal, póréhagymával töltött csirkemell, burgonyakrokett
B: „Menyecskeláb” rántva (sajttal, kolozsvári szalonnával töltött borda)
C: Rántott sajt zöldséges rizzsel, tartármártás

Minden segítséget, felajánlást (tombolatárgy, munka, pénz stb.) köszönettel fogadunk!

Nyílt nap

Januári tájékoztató

Tisztelt Szülők!


„Köszönjük Néked, örök Isten,
Hogy egy új évvel megáldottál,
Hogy szolgálhat a lelkünk Néked
S megláthatunk a csillagoknál…”

Kívánok mindannyiunknak jó egészséget, békességet, gyermekükben sok örömet az új esztendőre!

  • Január 6-án, szerdán, Vízkereszt ünnepén iskolamise lesz 8 órai kezdettel. (A hideg miatt melegen öltözzenek a gyerekek, vonatkozik ez a vasárnapi misékre is.)
    A mise után rövidített órák lesznek (Minden óra meg lesz tartva, az 5. óra így 12.25-kor, a 6. óra 13.20-kor, a 7. óra pedig 14.05-kor ér véget.)
  • Szeretnénk jelezni, hogy január 4-től a felsős angol szakkör (Marcsi néni távolléte miatt) szünetel, a kosárlabda, asztalitenisz, kézilabda, fitness, felsős foci, elsősegélynyújtó, tollaslabda, főzőcske, a tisztasági szakkörök pedig egyelőre véget értek.
    A többi szakkör alsós angol, matematika, sportkör, rajz és német, felsős rajz, informatika, magyar és matematika előkészítő, csecsemőgondozó valamint az énekkar tovább működik a szokott időben!
  • Mint ahogy ezt már több levelünkben írtuk a farsangi bál február 5-én, az SzM bál pedig február 6-án lesz. Ezzel kapcsolatos megbeszélése a Szülői Közösségnek január 14-én, csütörtökön 17 órakor lesz.
  • A most péntek délutáni program 14.30-tól 15.15-ig természetismereti előadás a madáretetésről, a téli állatgondozásról játékos formában.
  • A jövő héttől péntekenként ( január 15. 22. 29. ) korcsolyázni mennénk. Egy alkalom, akinek korcsolyája van 300 Ft., akinek nincs annak 400 Ft. Jelentkezni és fizetni legkésőbb előtte csütörtökig lehet!
  • A félév hátralévő (3 hét) részére (persze azután is) sok sikert, minél több és jobb jegyet kívánok!

Tisztelettel: 
Juhosné Vavró Zsuzsanna
intézményvezető