A gazdasági irodánk telefonszáma megváltozott: +3620-223-0432

Cikkek

Szűrő

Novemberi programok

Tisztelt Szülők!

Az őszi szünetre jó pihenést és gyermekeikkel tartalmas együttlétet kívánunk Önöknek!

A szünetről visszaérkezve a következő programjainkra hívjuk és várjuk diákjaink mellett szüleinket is.
November 10-én, csütörtökön 13 órától Szász Emese olimpiai bajnok lesz a vendégünk. A közönségtalálkozóra minden érdeklődőt várunk!  (Helyszín tornaterem)

November 11-én, pénteken 14.30-tól Márton napi vigadalomra kerül sor az iskolában.
Kézműveskedés, libalakoma, lampionos felvonulás várja a résztvevőket. Szívesen látjuk a nagycsoportos óvodásokat is – különösen a testvéreket- és persze szüleinket.

November 15-én, kedden tanítás nélküli munkanap keretében „Egy nap a biztonságért” c. megyei program részesei lehetünk.

A novemberi étkezés befizetés az alábbiak szerint alakul: november 14-én, ill. a pótbefizetés 21-én, hétfőn lesz. Kérem, szíveskedjenek figyelemmel kísérni a befizetési napokat!

A sok program mellett természetesen a tanulás is fontos lenne, melyhez azonban elengedhetetlen gyermekeink pozitív hozzáállása, lelkesedése. Sajnos többeknél rendszeres probléma a felszerelés és házi feladat hiánya. Ezen jó lenne változtatni!

Dicséret azoknak a gyerekeknek, akik rendszeresen járnak templomba, azoknak a szülőknek, nagyszülőknek pedig még nagyobb dicséret, akik maguk is eljönnek gyermekükkel szentmisére, rózsafüzérre. Az Önök támogatása, mint ahogy az iskolai előmenetelben a lelki élet terén is nagyon fontos.

Bízva ebben a jó Isten áldását kérve mindannyiunk munkájára!

Mosolygó Fogacskák pályázat

Tisztelt Szülők!

A DM Kft. által hirdetett Mosolygó Fogacskák pályázatra sikerült elkészíteni az 1. valamint a 2.b osztály videóját. Szavazatok alapján fogják eldönteni ki nyer. Október 22-én 12.00 órától október 28-ig lehet szavazni a www.dm-egyuttgyemasert.hu oldalon, a pályázati anyagok mellett található szavazógomb segítségével. A szavazáshoz nem kell regisztrálni, a felhasználók egy anyagra egyszer szavazhatnak. Az első 10 legtöbb szavazatot kapott pályázó gyermekei kirándulást nyernek a Minipolisz gyermekvárosba.

Kérjük minél többen szavazzanak, hogy elnyerhessük ezt a kis kirándulást, valamint az ismerősök bevonásával emelhetik a szavazatok mennyiségét.

Köszönettel és üdvözlettel az osztályfőnökök és a gyerekek!

Októberi programok

Köszönjük mindazoknak, akik személyes jelenlétükkel megtiszteltek bennünket az iskola 140 éves fennállásának emlékére rendezett ünnepségen.

A következő rendezvényünk sikeréhez is elengedhetetlen lenne az Önök aktív közreműködése.

Október 24-én, hétfőn 16.30 órai kezdettel az Origami Világnap alkalmából Mészáros Csilla origami művész kiállításának megnyitójára kerül sor.
A megjelentek között kisorsolásra kerül egy origami alkotás. A kiállítás után valamint azon a héten tanítás előtt 7.30 és 8.00 között, ill. 12.00-től 14.00 óráig lehetőség van vásárlásra is.

Az érdeklődő gyerekek pénteken (október 28.) egy origami kézműves foglalkozáson vehetnek részt. A 2. 3. 4. osztályosok (max. 15 fő) 13.30-tól 14.30-ig, a felsősök (max. 15 fő) 14.30-tól 15.30-ig hajtogathatnak. Előzetes jelentkezés csak és kizárólag Gáspár Anikó néninél érkezési sorrendben október 20-ig.

A most pénteki (október 21.) programra szintén október 20-ig lehet jelentkezni, mely „Tisztaság fél egészség” címmel kis vetélkedő, ismeretterjesztő előadás lesz 14.30-tól 15.30-ig.
Szeretnénk segítséget kérni Márton napi rendezvényünkhöz. A lampionok elkészítéséhez szükségünk lenne kis üvegekre. Kérjük, hogy akinek van, az küldje be október 28-ig. Előre is köszönjük!

Október 23-ai megemlékezésünket október 21-én, pénteken 8.00-kor tartjuk. Majd 9.00-tól rövidített időtartammal minden óra meg lesz tartva. Ünneplő ruha kell!

Az őszi szünet időtartamára november 2-4-ig felügyeletet abban az esetben tudunk biztosítani, ha jelentkezők száma eléri a 10 főt. Az ingyenes étkezőknek lehetőségük van ezekre a napokra ebédet rendelni, melyet a Kastélydomb Étteremből vihetnek el.

Október 15. szombat

Ünnepi programok

Tisztelt Szülők!

A múlt heti programjaink – Diáksport Nap, Magyar Népmese Napja – sikeréhez Önök közül néhányan nagymértékben hozzájárultak.
Köszönjük azoknak a Kedves Szüleinknek, hogy idejüket, energiájukat áldozták, akik meséltek, velünk sportoltak vagy küldték a finom pogácsát. Még egyszer KÖSZÖNET érte!

A jövő heti programsorozatunk sikeréhez megint csak elengedhetetlen lenne az Önök támogató hozzáállása.
Iskolánkban 1876 őszén indult meg a tanítás. Ennek szeretnénk emléket állítani – azon nem titkolt céllal, hogy összetartozásunkat erősítse és múltunkat tiszteljük – különböző rendezvényekkel.
A hét folyamán jelenlegi diákjaink találkozhatnak egykor itt tanuló, mára közismertté vált emberekkel, mint pl. Dr. Szalai Mariann, Dr. Wolf Szilvia, Dezső Anita, Sztanke József, Pátkai Anna, Csaba Mercédesz, Bartók Judit, Nátrán Albin, hogy csak néhányukat említsem a sorból.

Hétfőn (október 10.) du. 5 órakor várjuk az érdeklődőket egy kiállítás megnyitójára, ahol az egykor itt tanító vagy rajztanárrá lett diákok, ill. művésztanítványok képei lesznek láthatók.

Október 15-én, szombaton tanítási nap lesz (október 31-ét dolgozzuk le.)

8.00-tól különböző érdekes feladatok, iskolatörténeti vetélkedő, táncház lesz a gyerekeknek.
10.00-tól ünnepi műsor lesz a tornateremben, ahová várjuk szüleinket is, de különös tekintettel azokat, akik ide jártak, vagy itt dolgoztak (Zárda Iskola, 2. számú Általános Iskola, Zrínyi Ilona Általános Iskola) valaha.
11.00-tól pedig ünnepi mise Érsek Atya celebrálásával.

Ezen a napon (október 15.) iskolai ünneplőbe kell jönni!

Nagy segítség lenne számunkra, ha mise végeztével tanítványaink hazamehetnének.
A jövő heti ebéd befizetésénél jelezni kellene, ha nem kérnek ebédet.
Természetesen ahol gondot jelent a gyermek felügyelete, mi biztosítjuk 14.00 óráig.

Bízva az Önök támogatásában, segítségében reméljük, hogy minden jól fog sikerülni és valamennyien nagyszerű élményekkel gazdagodunk.