A gazdasági irodánk telefonszáma megváltozott: +3620-223-0432

Cikkek

Szűrő

Decemberi tájékoztató

December 8-án, pénteken a Szeplőtelen Fogantatás ünnepén (Mária ünnep) reggel 8-kor szentmisével kezdjük a napot. Majd utána rövidített órákkal megyünk tovább. (Minden óra meg lesz tartva!)

December 13-án, szerdán 15 órától lesz a karácsonyi vásárunk az ebédlőben, majd azt követően 16.30-tól az adventi hangversenyünk a templomban. Bízva abban, hogy minél többen megtisztelnek jelenlétükkel, mi lelkesen készülünk.

December 20-án, szerdán lesz iskolánkban a lelkinap, mely szentmisével zárul 11 órai kezdettel. (Kb. 12.00-kor végzünk.)

December 21-én, csütörtökön lesz az utolsó „tanítási” napunk, mely 11.45-kor ér véget. (Aki ebédes még ezután eszik.) Természetesen napközis felügyelet van ezen a délutánon.

December 22-én, pénteken már nincs tanítás! Erre a napra, ill. a téli szünet néhány munkanapjára (december 27. 28. 29.) a szokásos feltétel mellett (legalább 10 fő) biztosítunk felügyeletet, melyet kérem, hogy üzenőn, esetleg E-naplón keresztül jelezzenek! Úgyszintén

jelezzék kérésüket az „ingyen ebédesek” december 15-ig, ha szünetre igényelnek étkezést!

Az étkezési befizetés december 11-én, hétfőn, a pótbefizetés pedig 18-án, szintén hétfőn lesz!


„Karácsony készül, emberek!
Szépek és tiszták legyetek!”
Wass Albert

Békés adventi készülődést kívánunk!

Jótékonysági csokigyűjtés

Kedves Szülők! Kedves Gyerekek!

JÓTÉKONYSÁGI CSOKIGYŰJTÉS iskolások összefogásával!

Kórházak gyerekosztályain fekvő gyerekeknek a mesedoktorok az önkéntes segítség mellett csokikat is osztanak. Ezért a Mátrix Közhasznú Alapítvány által működtetett Mesedoktorok „Szeretetcsoki” csokoládé akciót szerveztek. 
A legtöbb csokit beküldő csoportok jutalomban részesülnek. A legtöbb csokoládét összegyűjtő csapat 2018. január közepén 200.000 Ft díjazásban részesül, a második 60.000 Ft, a harmadik pedig 40.000 Ft díjazásban részesül.
Mindenki nyer, hiszen adni örömteli dolog!
A csokigyűjtés 2017. december 15-ig tart!

Idén segítsünk egy tábla 3 hónapnál hosszabb szavatossági idejű csokival!
(Vagy a tábla csokival egyenértékű új színes ceruza, filctoll, zsírkréta készlettel!)
A legapróbbnak tűnő felajánlás is óriási segítség, köszönjük!