A gazdasági irodánk telefonszáma megváltozott: +3620-223-0432

Cikkek

Szűrő

Márciusi tájékoztató

Tisztelt Szülők!

Ezúton szeretnénk köszönetünket kifejezni azoknak a szülőknek, akik hozzájárultak a farsangi, ill. az SZK bál lebonyolításához, akár úgy, hogy segítettek szendvicset készíteni, árusítani, vagy tombolatárgyat, süteményt küldtek be.

A felnőtt bál esetében külön köszönet azoknak, akik személyes részvételükkel, szervező munkájukkal segítették az est sikerét, valamint azoknak a szüleinknek, akik megértették kérésünket, mely szerint, aki nem tud eljönni, vagy nem szeret bálozni az 500 Ft-os pártoló jeggyel támogatta a báli bevételt.

Szerdával megkezdődik a nagyböjt. Ezen a napon iskolamise lesz reggel 8-kor, majd rövidített órákkal megyünk tovább. Hamvazószerda az egyik szigorú böjti nap, amikor tartózkodunk a húsételektől. Próbáljunk meg odafigyelni, hogy ezen a napon húsmentesen étkezzünk! A gyerekek esetében törekszünk erre az iskolai közétkeztetésben.

A nagyböjti időben péntekenként 17 órától keresztúti ájtatosságot tartunk a templomban.

Március 8-tól, szerdai napokon – 14:14-től kb. 17 óráig uszodába járnánk heti rendszerességgel Székesfehérvárra. A 10 alkalom 15.000 Ft-ba kerülne, melyet két részletben kellene befizetni.
Jelentkezni az I. részlet befizetésével – 5.000 Ft – március 6-ig lehet. Bába Ferencné, Edit néninél.

A jövő hét pénteki program asztalitenisz bemutató a várpalotai Bányász SK asztalitenisz szakosztálya jóvoltából.

Várunk gyermeket és felnőttet egyaránt nézni és játszani!

Jó tanulást, jó munkát és legfőképpen jó kedvet kívánok!

Februári tájékoztató

Néhány fontos információ az elkövetkezendő hetek programjairól:

 • Február 17., péntek a gyermekek farsangja. Jövő héten már árulják a gyerekek a tombolát (100 Ft/db) lehet hozni pénzt! (Aki még nem küldte vissza a papírt kérjük, hétfőre legkésőbb tegye meg! Köszönjük!)
 • Február 18., szombat Szülői Közösség bálja. Vacsora és pártolójegyek vásárolhatók az iskolában és Kámánné Rózsikánál, ill. Sári Erikánál.
  Aki nem tud eljönni, vagy nem szeret bálozni, kérjük, támogatójegy vásárlásával – 500 Ft – járuljon hozzá a bevételhez, melyet természetesen a gyerekekre költünk majd. Ezt is köszönjük!
 • Szívesen fogadunk mindkét rendezvényünkre tárgyi és egyéb felajánlásokat ill. süteményt, melyeket legkésőbb február 17-ig (péntek) délig szíveskedjenek behozni! Mindezeket nagyon köszönjük!
 • Február 21-én, kedden a Felső tagozaton, február 22-én, szerdán az Alsó tagozaton lesz Nyílt nap. Ezen a napon szeretettel várjuk a Kedves Szülőket a tanórákon.
 • Február 24-én, pénteken 14 órától Ősi Attila paleontológus tart előadást Dinoszaurusz kutatás a Bakonyban címmel. Várunk minden érdeklődőt, kicsit és nagyot egyaránt!
 • Felhívjuk a figyelmet arra, hogy ebben a hónapban az étkezés befizetése 15-én, szerdán, a pótbefizetés pedig 22-én, szerdán lesz!
 • Hamarosan itt az elsős beiratkozás. Várjuk a nagycsoportos óvodásokat és szüleiket február 13-án, hétfőn 8.00 ill. 9.00 órától bemutató óráinkra, ahol megismerkedhetnek a leendő elsős tanító nénikkel.

  Február 23-ától, csütörtökönként 16 órától iskola előkészítő foglalkozásokat tartunk.
  Azon családokat, akik kisebb gyermeküket is ide íratják 1. osztályba támogatni szeretnénk azzal, hogy részükre a taneszköz csomagot (füzetek, festék, zsírkréta, … stb.) megvásárolja az iskola. Ezzel is kifejezve köszönetünket, hogy továbbra is bíznak bennünk!
  Jó munkát, jó tanulást kívánok!

Iskolanyitogató programsorozatunk

Iskolánk Arculata

 • Keresztény, erkölcsös értékrend
 • Szeretetteljes légkör megteremtése következetes neveléssel
 • Gyermekcentrikusság
 • Nagy hangsúlyt fektetünk a kiemelt figyelmet igénylő gyermekek nevelésére
 • Egészség- és környezettudatos nevelés
 • Aktív sportélet megalapozása
 • A város szívében jól megközelíthető helyen van iskolánk