A gazdasági irodánk telefonszáma megváltozott: +3620-223-0432

Cikkek

Szűrő

Nepomuki Iskola Jótékonysági Bál

Májusi Tájékoztató

Szeretettel és tisztelettel köszöntjük az Édesanyákat, Nagymamákat, akik nélkül nem boldogulnánk mi sem itt az iskolában.
Odaadó törődésüknek, figyelmüknek köszönhetően haladunk előre közös dolgainkban! Jó Isten áldása legyen velük!

Néhány fontos tudnivaló az elkövetkezendő időszakra:

  • Tisztelettel kérjük azokat, akik tehetik adójuk 1 %-val támogassák iskolánk alapítványát! Nebuló Alapítvány adószáma: 18915813-1-19 Előre is köszönjük!
  • Május 13-án, szombaton Veszprémbe megyünk a Gizella-napi ünnepségre, mely szentmisével kezdődik, utána ebéd, majd a gyerekeknek érdekes program, kb. 15 órakor műsor a Bazilikában, utána pedig az Óváros téren a vásári forgatag megtekintése. Van még néhány hely, lehet jelentkezni, akár szülőknek is! Jelentkezni az igazgató néninél, ill. az igazgató-helyettes néninél jövő hét keddig, május 9-ig.
  • Május 14-én, vasárnap a 10 órai szentmisén lesz 3. osztályos katolikus tanulóink első áldozása. Ez az ünnep mindannyiunk számára fontos, tehát kérjük Önöket, aki teheti, jöjjön!
  • A Nepomuki Napok két olyan eseményére hívnánk fel figyelmüket, melynek sikere az Önök aktív közreműködésén, támogatásán fog múlni.
    Május 18-án, csütörtökön 16 órakor a Gála a Kultúrházban, ill. május 19-én a Nepomuki Bál a Várban. A bál sztárvendége Vastag Csaba lesz, aki fellépti díjáról lemondva támogatja az iskolát, ezáltal a gyerekeket. A 19 órakor kezdődő bálra belépőket egyebek mellett az iskolában és a városban több helyszínen lehet vásárolni. (A belépő vacsorával 3500 Ft, vacsora nélkül 2800 Ft.)
    Aki teheti, jöjjön! Amellett, hogy jól érezzük magunkat, támogatjuk az iskolai játszótér rekonstrukcióját! Előre is köszönjük!
    (Kérjük, jegyvásárlási szándékukat mihamarabb szíveskedjenek jelezni!)

A hátralévő néhány héten sok-sok munka, program, verseny vár még ránk!

Kérem Önöket, hogy megértéssel legyenek irányunkba egy-egy elmulasztott vagy megkésett üzenet miatt, hogy mikor, hol kellene lennie a gyerekeknek! Elnézést az esetleges kellemetlenségekért, de …

Jó munkát, jó kedvet, kitartást erre a rövid időre!