A gazdasági irodánk telefonszáma megváltozott: +3620-223-0432

Cikkek

Szűrő

Húsvétra készülünk

Tisztelt Szülők!

A katolikus egyház legnagyobb ünnepére, Húsvétra készülünk.
A Húsvétot megelőző hét a Nagyhét, mely Virágvasárnappal kezdődik. Március 25-én a 8 órási szentmisén a 4. osztályosok olvassák fel Jézus szenvedéstörténetét, a Passiót, a 10 órai szentmisén pedig körmenet és barkaszentelés lesz. (Ugyan a 7., 8. osztályosoknak van most osztálymiséje, de jó lenne, ha minél többen részt vennének az ünnepi szentmisén.)

Ezt követő héten, Nagycsütörtökön este 6 órakor, Nagypénteken du. 3 órakor keresztút, este 6-kor liturgia. Nagyszombaton este 6-kor szentmise és feltámadási körmenet lesz a templomban. Húsvétvasárnap ünnepi miserend.


Az iskolában kedden tartjuk a Lelkinapot. Reggel 8 órától gyónás, meghívott papok (Takács István, Darnai János és Tóth Gábor) tartanak lelki előkészületet az ünnepre. Ezen a napon – kedden- a 11 órakor kezdődő szentmisével zárul a nap. A mise után ebéd, majd igény szerint napközi, ill. aki hazamehet, kérjük, jelezze az üzenőn keresztül.

Szerdától már nincs tanítás! Legközelebb április 4-én, szerdán jövünk iskolába.

SzM gyűlés április 5-én, csütörtökön 17.00-kor lesz. Kérjük a szülői képviselet tagjait minél nagyobb részben jelenjenek meg!

Már most jeleznénk, hogy április 16-án, hétfőn 16.30-18.00-ig fogadóóra lesz, melyre várjuk Önöket Kedves Szülők!

Az ember ősi reménye teljesedett be Jézus feltámadásában, ennek reményében valamennyi kollégám nevében kegyelmekben gazdag, áldott, szép Húsvéti Ünnepeket kívánok!

A szünetre jó pihenést és tartalmas együttlétet gyermekeikkel!

Nyereményjáték

A SPAR Magyarország Kereskedelmi Kft. nyereményjátékot hirdet általános iskolások számára! Regisztrációval és 5000 Ft feletti vásárlással pontot lehet gyűjteni és osztálykirándulást lehet nyerni. Aki teheti, segítsen az osztálynak! Minden tudnivaló a www.nyeremenyjatek.spar.hu weboldalon elérhető! 

Márciusi információ

A nagyböjti időben osztálymisék lesznek reggel 7.30-7.55-ig az iskola kápolnájában, ezzel is készítve lelkünket a katolikus egyház legnagyobb ünnepére, a Feltámadásra. A nagyböjti idő jó alkalom arra, hogy magunkba nézzünk, kicsit elgondolkodjunk Istennel való kapcsolatunkon.

Az osztálymisék rendje a következő:

Március 5.(hétfő) 1.o. Március 6.(kedd) 2.o.
Március 8.(csütörtök) 3.a, b, Március 9.(péntek) 4.o.
Március 12.(hétfő) 5.a Március 13.(kedd) 5.b
Március 19.(hétfő) 6.o. Március 20.(kedd) 7.a
Március 22.(csütörtök) 7.b Március 23.( péntek) 8.a
Március 26.(hétfő) 8.b

Kérjük Önöket, hogy tegyék lehetővé, hogy gyermekük időben (7.20) megérkezzen. (Aki valamilyen oknál fogva a „saját” miséjét elmulasztja, PÓTOLJA egy későbbi osztállyal!)

Nagyböjti időben péntek du. 5 órakor keresztúti ájtatosság van a templomban. Március 9-én a gyerekek tartanák. Jó lenne, ha minél többen részt tudnának venni.

Március 6-án, kedden du. 15 órától értekezletünk lesz. Kérjük, hogy aki meg tudja oldani, hogy gyermekét addig elvigye a napköziből, nagyon megköszönnénk! Természetesen, akinek ez gondot jelent, megértjük, tehát LESZ napközi!

A jövő hét folyamán, március 5. és 9. között az alsóban nyílt órák lesznek, melyről minden osztályfőnök külön értesíti osztályát! Várjuk érdeklődő szüleinket!

Március 9-én és 10-én Ásványbörze és vásár lesz az iskolában. A péntek du.-i (március 9.) program is ehhez kapcsolódik 14.00-14.45 között!

Március 10-én, szombaton PÉNTEKI munkarend szerint tanítás lesz.

A március havi befizetés március 13-án, kedden lesz. Kérjük, jelezzék azon igényüket is ekkor, hogy március 28-án, szerdán kérnek-e étkezést, ill. felügyeletet gyermekük számára, mert az már nem tanítási nap!

A tavaszi szünet március 28-tól április 3-ig tart.